Hjem Salater Antipasto salat

Antipasto salat

Antipastosalat med oliven, rucolasalat, parmaskinke, stegte tomater, artiskok og god chorizo

Antipastosalat

Jeg har spist stenalderkost i en del år, men stoppede med det for et års tid siden. En af de vildeste glæder ved gensynet med ”almindelig mad” var helt klart brødet. Jeg elsker brød. Og vi snakker ikke om alt det her glutenfrie blomkålsbrød der er fyldt med Husk, mandelmel og kokosfibre og æg. Nej rigtigt brød.

Noget jeg virkelig holder af, er at sidde og dyppe et godt brød i en velsmagende god olivenolie. Det er såååå godt. Jeg spiser ikke så ofte brød, men når jeg gør, skal det gerne være i forbindelse med noget særligt. Og hvad er mere særligt end en lækker men simpel anretning af forskellige antipasti?

Antipasto salat ingredienser - simpelt og godt

Antipasto salat ingredienser – simpelt og godt… virkelig godt

Nu holder jeg jo utroligt meget af salat. Så jeg tænkte, at det ville være passende at lave en antipastisalat med nogle af de ingredienser, jeg holder mest af. Simpelt og godt. Virkelig godt.

Gør nu dig selv den tjeneste, og vælg de gode ingredienser. De gode oliven, en god pølse, en god økologisk ekstra jomfru olivenolie og et virkelig godt brød til. Jeg fandt nogle rå chorizopølser, der skulle steges på en pande. Det smagte skønt.

Vi spiste den til aftensmad. Jeg havde lavet er ret stor portion, og der var ikke levnet en krumme.

 
Forberedelsestid
Koge/stegetid
Total tid
 
Ingredienser
  • Rucolasalat skyllet og tørret
  • Oliven af god kvalitet
  • Parmaskinke
  • Chorizopølse
  • Brieost
  • Artiskok fra glas
  • Cherrytomater
  • God olivenolie
Fremgangsmåde
  1. Skyl og tør rucolasalaten og læg den på en fad eller i en skål
  2. Skær pølse, skinke, brieost og artiskok i fine mundrette stykker
  3. Giv din chorizopølse et par minutter på panden i en god olivenolie. Tag pølsen af panden, og lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.
  4. I fedtet og olien fra pølserne steger du cherrytomaterne i et par minutter til de er blevet bløde
  5. Server og enjoy

 

LIGNENDE INDLÆG

1 KOMMENTAR

  1. […] Jeg eksperimenterer meget med mine salater. Nogle gange bliver jeg inspireret af andres salater især på Pinterest, der jo bare bugner af lækker inspiration. I andre tilfælde inspireres jeg af andre retter, jeg godt kan lide, som jeg så laver til en salat f.eks. som min antipastosalat. […]

Skriv en Kommentar

Rate opskriften: