Hjem Salater Auberginesalat

Auberginesalat

Auberginesalat med stegte tomater og kapers

Auberginesalat med stegte tomater og kapers

Aubergine er grøntsagernes kylling. Og jeg elsker den højt og inderligt. Det er også en grøntsag, jeg godt kan lide at eksperimentere lidt med. Den er interessant fordi den kan bruges til mange forskellige ting, smager dejligt og har en god og kødagtig konsistens.

Smørstegt aubergine er godt. Virkelig godt. Og i denne salat skal auberginen steges i smør og rigeligt af det! Glem ikke at smage til med lidt salt og friskkværnet peber.

Det er en god og mættende frokostsalat, som også sagtens kan spises til aftensmad (det gjorde vi) med en god baguette til. Den er også god i en buffet.

Ingrediener
Aubergine
Kapers
Rucolasalat
Bulgur
Smør. Masser af smør
Juliennestrimler fra en økologisk citron
Cherrytomater
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
Klargør bulguren efter posens anvisninger
Skær auberginen i tern og steg den til den er blød og gylden i rigelige mængder smør.
Steg tomaterne på panden i lidt olivenolie til de er møre og let bløde ca. 1 minut på hver side.
Skyl salaten og læg den nederst på et fad. Tilsæt de øvrige ingredienser i passende mængder.
Server

LIGNENDE INDLÆG

INGEN KOMMENTARER

Skriv en Kommentar