Hjem Salater Hurtig frokossalat

Hurtig frokossalat

Hurtig salat med fladbrød, god til frokost og til lat stille den lille sult

Hurtig salat med fladbrød

Det her er ikke som sådan en opskrift, men mere en køleskabsrydder. Forstået på den måde, at jeg ofte laver små frokostsalater, der består af nogle salatrester. Hvis der er levnet noget kød fra aftensmaden, ryger det også i.

Hvis vi lige skal snakke lidt sundhed, så er de små nemme køleskabsryddere et plus på den konto. For mit eget vedkommende hænder det hvert fald nu og da, at jeg går død i løbet af dagen. Typisk hvis jeg ikke har fået morgenmad, eller har haft for travlt til at spise frokost.

I stedet for at tilfredsstille mine umiddelbare lyst til at gå om bord i noget der typisk er chokolade, har jeg næsten altid salatrester, som jeg på under 2 min. kan kaste i en skål, hælde lidt god dressing ud over og få tanket kroppen op med. 9 ud af 10 gange har jeg ikke længere lyst til chokolade efterfølgende.

Den nemme frokostsalat er også god som en reel frokostsalat. Jeg spiser stort set altid salat til frokost, fordi jeg aldrig har været så stor fan af den klassiske rugbrødsmad.

Nu havde jeg lige bagt fladbrød, da jeg lavede denne lille frokostsalat. Vi havde spist arabisk mad, så der var rester af humus, babar ganoush, bønner og lidt andet godt, så det blev spist sammen med fladbrød og den lille salat. Slet ikke så ringe :-)

Hurtig frokossalat
 
Forberedelsestid
Koge/stegetid
Total tid
 
Ingredienser
  • Blandet salat
  • Alle slags rester du har i køleskabet (af salat tilbehør altså)
Fremgangsmåde
  1. Find skål
  2. Kast salat i
  3. Spis

 

LIGNENDE INDLÆG

INGEN KOMMENTARER

Skriv en Kommentar

Rate opskriften: