Hjem Salater Rissalat med forårsløg og ristede sesamfrø

Rissalat med forårsløg og ristede sesamfrø

Rissalat med forårsløg og ristede sesamfrø

Rissalat med forårsløg og ristede sesamfrø

Aftensmaden forleden var en nem og hurtig salat, som jeg havde lavet tidligere på dagen, fordi vi skulle noget om eftermiddagen, og ville komme sent hjem. Det skulle derfor være noget relativt overskueligt på det tidsmæssige plan.

Salaten er  simpel og med få ingredienser. I farten glemte jeg faktisk at tilføje ærter, hvilket jeg plejer, når jeg laver denne salat. Det kan kun anbefales, især nu hvor vi går sommeren i møde, og du begynder at kunne købe friske danske ærter.

Vi fik BBQ marinerede kyllingespyd til salaten, og der var rigeligt til 3 ½ personer + lidt rester til den efterfølgende dag.

 

Rissalat med forårsløg og ristede sesamfrø
 
Forberedelsestid
Koge/stegetid
Total tid
 
Ingredienser
Salat
  • Blandet salat, skyllet og tørret
  • 1 dl jasmin ris
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 håndfuld tørristede sesamkerner
  • 2 forårsløg
Dressing
  • Saften fra 1 lime
  • 2 spsk. akaciehonning
  • 1 fed hvidløg knust
  • Lidt salt
Fremgangsmåde
Salaten
  1. Kog risene efter posens anvisning
  2. Skær de øvrige ingredienser ud og bland dem sammen i en skål eller på et fad
Dressingen
  1. Bland ingredienser sammen, smag til og fordel i salaten inden servering

 

 

LIGNENDE INDLÆG

INGEN KOMMENTARER

Skriv en Kommentar

Rate opskriften: