Hjem Salater Salat med friske abrikoser

Salat med friske abrikoser

Dejlig nem salat med friske søde abrikoser

Salat med frisk abrikos, granatæble og nye grønne asparges. En rigtig god sommersalat, der kan laves på få minutter

Salat med frisk abrikos, granatæble og nye grønne asparges. En rigtig god sommersalat, der kan laves på få minutter

Min absolut favoritsalat er rucola. Jeg elsker den! Om sommeren dyrker jeg det i haven, krukker og potter og om vinteren har jeg rucolaspirer stående i vindueskarmene.

Hvis du ikke har samme forkærlighed for rucolasalat som jeg, kan du naturligvis erstatte den med hvilken som helst anden salat.

Men det er klart, at i en meget simpel salat med få ingredienser, tilføjer rucolasalaten meget smag, og derfor er den også ideel i netop de salater, hvor der er få ingredienser.

Den her salat byder på nogle sødlige smage fra de friske abrikoser og granatæblerne og en mild dejlig smag fra de friske asparges. Derfor kommer rucolasalaten til sin ret her med sin lidt stærke og bitre smagsnoter.

Jeg har grønne asparges i min have, og de er begyndt at titte frem nu. Nyhøstede grønne asparges er som det rene slik. Det kan på ingen måde sammenlignes med dem, man kan købe i supermarkederne. Med hjemmehøst høster du først når tingene er klar til at blive høstet, og ikke før de egentlig er modne og klar. Det er klart, at det er nødvendigt, når frugt og grønt skal kunne holde sig i længere tid i køledisken. Men det kan så også mærkes på både friskheden, konsistens og ikke mindst smagen.

Og vi kan jo godt lide, at det smager godt :-) Så hvis du har lidt jord, en altan eller en terrasse, så gør dig selv den tjeneste at hav lidt grønt om sommeren. Det lønner sig.

Salat med friske abrikoser og granatæble
 
Forberedelsestid
Koge/stegetid
Total tid
 
Ingredienser
  • Rucolasalat
  • Friske asparges
  • Friske abrikoser
  • Granatæble
Fremgangsmåde
  1. Skyl, skær og anret :-)

 

LIGNENDE INDLÆG

INGEN KOMMENTARER

Skriv en Kommentar

Rate opskriften: