Hjem Salater Salsa salat med jordbær & abrikos

Salsa salat med jordbær & abrikos

 

Salasasalat med jordbær & abrikos

Salsa salat med jordbær & abrikos

Nogle gange må det gerne være lidt anderledes. Og det er den her. Hvert fald for mig.

Jeg eksperimenterer meget med mine salater. Nogle gange bliver jeg inspireret af andres salater især på Pinterest, der jo bare bugner af lækker inspiration. I andre tilfælde inspireres jeg af andre retter, jeg godt kan lide, som jeg så laver til en salat f.eks. som min antipastosalat.

Og nogle gange har jeg bare en masse rester, jeg skal have brugt, og så går de til en eller anden salat der måske eller måske ikke minder om noget.

Den her synes jeg minder om en salsa, jeg har hvert fald brugt mange af de samme ingredienser. Jeg havde netop fået købt for mange jordbær, og de skulle bruges til noget fornuftigt.
Vi spiste den sammen med 2 andre salater, så jeg skar mit frugt og grønt i mellem størrelse tern. Hvis nu du vil spise salsasalaten sammen med nachos, kan du skære det hele ud i helt små terne og eventuelt bytte rucolasalaten ud med frisk koriander.

Jeg elsker frisk abrikos. Det giver næsten altid den ret, man bruger det i ”det ekstra”. De er i mange butikker for tiden.

Salsasalat med jordbær & abrikos
 
Ingredienser
  • Friske jordbær i små tern
  • Friske abrikoser i små tern
  • Avocado i små tern
  • Rødløg i meget små tern
  • Rucolasalat (eller koriander)
  • Gul peberfrugt små tern
  • Evt. nachos som tilbehør
Fremgangsmåde
  1. Skyl, skær og spis :-)

 

LIGNENDE INDLÆG

INGEN KOMMENTARER

Skriv en Kommentar

Rate opskriften: